logo

DESPRE NOI

zac-bishop-VAjQu4bisiY-unsplash

VIZIUNEA NOASTRĂ

Salonul Cactus Ink se află în București, România este locul în care poveștile, visele și aspirațiile tale sunt transformate într-una dintre cele mai personale forme de artă, tatuajele. Când am pus bazele salonului, ne-am căutat inspirația în abilitatea naturii de a se adapta, de a renaște și de a lua forme mereu diferite și surprinzătoare.

CUM A INCEPUT?

Încă din 2018, Dragoș Calmuc aduce împreună unii dintre cei mai relevanți artiști tatuatori din România, cu stiluri și perspective diferite, dar mereu cu același scop, acela de a te ajuta să-ți spui povestea și să te exprimi cu un tatuaj personalizat, mereu surprinzător, niciodată la fel.

Fiecare artist al salonului este specializat într-un stil pe care îl poți alege ca să-ți transformi ideea în realitate, de la realism, minimalism, fine-line la abstract, geometric, old school, tatuaje black&gray sau color. Tu decizi, noi creăm.

MISIUNEA NOASTRĂ

Avem misiunea de a deveni artiști mai buni, de a ne conecta cu oamenii și de a remodela felul în care sunt percepute tatuajele în societate. Ne mândrim că arta noastră este în continuă mișcare și că o poți vedea expusă în toată lumea, demonstrând că tatuajele sunt îndrăznețe, neașteptate, dar frumoase și dinamice, exact ca natura în continuă mișcare.