fbpx

CURSURI DE TATUAJE

10-21 Februarie 2020 – CLUJ-NAPOCA

13-24 Iulie 2020 – BUCUREȘTI

VIDEO - CURSURI DE TATUAJE

Cuprins - Cursuri de Tatuaje

 • TEHNICĂ BLACK & GREY

  Învață informațiile de bază ale tehnicii black&grey, despre diluții, contraste, umbre, compoziții black&grey. Totodată veți afla despre acele de tatuat, tipuri și utilizările acestora în tehnica tatuajelor black&grey. Veți avea ocazia să vedeți și de scurte demonstrații.

 • TEHNICĂ COLOR

  Ai parte de o explicare a contrastului de culoare și înveți tehnici de combinare a culorilor, tehnici de blending de culori, compoziție color și reguli de aplicare.

 • REGULI DE COMPOZIȚIE

  Înveți despre regulile de compoziție ale unui proiect: de la analiza generală a proiectului până la instrumente, inspirații, realizarea și aplicarea matriței, exemple de tatuaje bine realizate și amplasate.

 • REGULI DE IGIENĂ

  Ce să NU FACI niciodată în procesul de tatuare din punct de vedere al menținerii igienei la locul de muncă. Reguli generale de sterilizare a mediului de lucru și reguli de protecție a muncii.

 • REGULI DE VINDECARE

  Vindecarea tatuajelor este cel putin la fel de importantă ca execuția acestora. Afli cum trebuie să instruiești clientul pentru a te asigura că munca ta are parte de o vindecare corespunzătoare.

 • WORKFLOW

  Îți dezvolți un stil de lucru eficient din punct de vedere al organizării spațiului de lucru, de utilizare a echipamentelor și mobilierului, de furnizare și organizare a consumabilelor, despre acele de tatuat și eficientizarea activității de tatuator.

  În plus vei primii sfaturi legate de interacțiunea cu clienții.

Formatori - Cursuri de Tatuaje

null

Dragoș Calmuc

null

Andreea Popescu

Galerie Tatuaje Cursanți

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Sunt aceste cursuri de tatuatori acreditate?

Răspunsul este DA. Cursurile de tatuatori de la CACTUS INK sunt acreditate la Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Diploma obtinută este recunoscută național, dar și internațional în spațiul Uniunii Europene, Elveția și Israel.

Am nevoie de aparatură proprie pentru aceste cursuri?

NU trebuie să ai aparatură și consumabile proprii! Organizatorii cursului asigură tot echipamentul și consumabilele necesare fiecărui cursant în parte.

Voi tatua pe piele umană?

Răspunsul este DA! CACTUS INK pune accentul pe practică așa că vei avea ocazia să tatuezi atât pe piele artificială cât și pe pielea umană. Poți să îți chemi prietenii sau poți să tatuezi pe voluntarii recrutați de noi.

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a mă înscrie la cursuri?

Trebuie să ai minim 10 clase absolvite.

LOCAȚIE

Strada Grigore Cobălcescu 48,
Sector 1, București

PROGRAM CURSURI

13-24 IULIE 2020 - BUCUREȘTI
LUNI - VINERI
11:00 - 18:00
-
10-21 FEBRUARIE 2020 - CLUJ NAPOCA
LUNI - VINERI
11:00 - 18:00

CERE OFERTĂ DE PREȚ

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scopul furnizării de date și informații de la cactusink.ro