Cursuri de Tatuaje

Cursuri de Tatuaje Acreditate

Despre

Cursurile de Tatuaje organizate la CACTUS INK din București sunt destinate atât celor care nu au experiență în domeniu dar și celor care vor să obțină o calificare acreditată și recunoscută în domeniul tatuajelor.

Când se ține următorul curs de tatuaje?

Sesiunea Ianuarie-Februarie 2021 – 25 Ianuarie – 5 februarie 2021 (SOLD OUT)

Sesiunea Aprilie 2021 – 5-16 Aprilie 2021 (ultimele locuri)

Care este durata?

Durata cursurilor de tatuaje este de 2 săptămâni (cu pauză în weekend) – în total 10 zile;

Program: 11:00-18:00 cu pauză de masă la ora 13:00;

Cuprins:

Noțiuni Introductive

Cursurile de tatuaje încep cu o discuție generală despre ce înseamnă să fii artist tatuator, ce aspecte pro și contra există în acest domeniu, situații, sfaturi.

Noțiuni de Igienă

La fel de important ca tatuatul în sine este să cunoști normele de igienă necesare desfășurării acestei activități. Vei învăța ce înseamnă un mediu steril și noțiuni despre cross-contamination.

Masa de Lucru și Consumabile

Pentru a te putea apuca de tatuat trebuie să știi de ce echipament și consumabile ai nevoie. Formatorii noștri vă oferă recomandări despre echipamente și consumabile în raport calitate/preț.

Tehnică Black&Grey

Înveți toate secretele tehnicii Black&Grey: cum construitești o linie dreaptă, cum faci o umbră fină, cum faci diluțiile

Tehnica Color

Înveți și cum trebuie să îți pregătești culorile astfel încât să ai un tatuaj reușit.

Abordarea Clientului

O comunicare eficientă este secretul unui tatuaj de succes. Te învățăm câteva tactici care să îți asigure o direcție corectă în abordarea unui client.

Cum Construiești Proiectul

Te învățăm cum să aduci la viață ideile pe care le-ai discutat cu clientul: cum îți faci modelul, ce software este recomandat pentru realizarea proiectelor, cum creezi matrița, cum se aplică pe piele, etc.

Practică, Practică și Iar Practică

În prima săptămână a cursurilor se face practică pe pielea sintetică urmând ca în a doua săptămână cursanții să tatueze pe piele umană.

Formatori

Dragoș Calmuc
Rheea Devri

Întrebări Frecvente

Cere oferta de preț