logo

CURSURI DE Tatuaje

urmatoarele cursuri de tatuaje

28 noi - 9 dec - sold out
20 feb - 3 mar - disponibil

Cursurile de tatuaje Cactus Ink au fost create din dorința lui Dragoș de a contribui la formarea noii generații de artiști tatuatori, iar în ultimii ani, sute de oameni care sunt atrași de arta tatuajelor sau vor să devină artiști mai buni, au urmat cursurile Cactus Ink pentru începători. Cursul reprezintă, de fapt, un proces de creștere și dezvoltare ca artist și ca persoană, de aceea oricine se poate înscrie.

Orele de curs cuprind tot ce trebuie să știi pentru a începe o nouă carieră, de la regulile esențiale de igienă și siguranță până la tehnici de lining, color packing, color blending și graywash shading. Plus o mulțime de exerciții practice, sfaturi și trucuri pentru a face față clienților, proiectelor noi și situațiilor neașteptate (inclusiv primirea de feedback excelent). Unii dintre foștii noștri cursanti lucrează acum în studioul Cactus Ink, în timp ce alții își expun operele de artă în alte colțuri ale tarii și ale lumii.

Vrem să îți arătăm că tatuajele pot oferi un stil de viață dinamic și plin de satisfacții, dar că a fi tatuator înseamnă și să jonglezi cu responsabilități și decizii rapide. Du-ți curiozitatea, curajul și pasiunea la un nou nivel!

 

1.

Ce voi învăța la cursurile de tatuaje de la Cactus Ink?

Vom începe cu aspectele esențiale – regulile de igienă, cum pregătești masa de lucru, aparatură și materiale necesare; continuăm cu pregătirea modelului de tatuaj, amplasarea corectă pe corp și cum lucrezi cu șablonul pe care urmează să îl tatuezi. Cursul acoperă noțiuni de bază, dar complexe, despre cum poți realiza linii de contur, umplerea cu o culoare fără riscul de a avea goluri la vindecare, realizarea umbrelor și a degradeurilor fine, precum și informații introductive despre tehnica tatuajelor color și dotwork.

2.

Ce voi face la curs?

Cursul de tatuatori Cactus Ink se concentrează mult pe aspectele practice. Scopul nostru este ca fiecare cursant să capete cât mai multă experiență de lucru, de aceea vei începe să tatuezi pe piele sintetică încă din prima zi. În a doua săptămână a cursului vei avea ocazia sa realizezi tatuaje reale, pe clienți voluntari și sub îndrumarea trainerilor. Fiecare cursant realizează două tatuaje și, astfel, pune bazele propriului portofoliu de lucrări.

3.

Am nevoie de experiență sau de anumite skill-uri?

Nu. Cursul este conceput atât pentru persoanele care nu au mai ținut un aparat de tatuat în mână, cât și pentru cele care au mai avut experiențe de lucru. Te poți înscrie dacă și dacă lucrezi deja, dar vrei să-ți perfecționezi tehnicile sau să îți diversifici skill-urile. Important este să ai mereu la tine dorința și entuziasmul de a tatua. Restul se învață.

4.

Ce criterii trebuie să îndeplinesc ca să mă înscriu?

Nu-ți trebuie decât dovada absolvirii a cel puțin 10 clase (în România sau echivalarea
studiilor dintr-o altă țară), o minte creativă, entuziasm, răbdare și pasiune pentru tatuaje.

5.

Trebuie să îmi aduc aparatură sau consumabile?

Cactus Ink îți pune la dispoziție toată aparatura și consumabilele necesare pentru a începe să tatuezi. Dar dacă ai deja un aparat de tatuat, îl poți aduce pentru a lucra.

6.

Cursurile sunt acreditate?

Da, cursurile de tatuatori de la Cactus Ink sunt acreditate în Uniunea Europeană. Înseamnă că poți tatua în orice țară din UE ca long-term sau guest artist.

7.

Cine sunt trainerii?

Dragoș Calmuc și Mădălina te vor ajuta să navighezi acest domeniu și îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie, plus câteva tips&tricks din experiențele cu clienții. In galeria de mai jos pe poți să vezi ce au reușit cursanții noștri să tatueze la finalul celorlalte ediții.

înscrie-te la următorul curs

tatuaje realizate de cursanti

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo

tattoo